Om Oss

1970 skaffade vi våra första hundar som då var av rasen schäfer. Det var Roy och Anja som vi då tränade bruks med.
Några år senare så kom då den första labradoren in i våra liv och det var en hanhund som hette Markus och pappa till honom var välkända Kamrats Buse. I början av -80talet så utökades flocken av Messalins Daily Mail följd av Say Me Say You.

Vår första gula labrador och tillika en väldigt trevlig sådan Rainstone Long Island gjorde entre i slutet av 80-talet och tyvärr så blev hans liv alltför kort.
Vår första tik kom norrifrån hösten 1991, Khamse´s Bombshell. Hon tog oss med storm och genom henne har vi fått stommen av en mycket bra mentalitet.
Med henne startade vi så vår uppfödning. Far till den första valpkullen var
Lancroft’s All’s Fair och från den kullen blev det två tikar kvar hos oss. Ca’Krist Fair and Squaire och Ca’Krist Foxy Fair Haried.Av dessa linjer har vi inget kvar i aveln längre.

De nya linjer vi har idag har kommit med SE U (U) CH Max-Mara (Waterbrooks Wild Smoke-Dukeland RoyalDream).
O där vi försöker att hålla oss till linje o typ.

I vårt lilla radhus i det lilla samhället Vikingstad-Östergötland , bor Carina -Björn och två labrador flickor.Det är då  Ca’Krist North Star och Ca’Krist Song For Someone som är barnbarn till Max-Mara.Ca’Krist Terre Di Verona bor hos Janne Larsson i Nykil och vi har avelsrätten på henne kvar…

Sen har vi även på foder hos Familjen Malmström SE U (U) CH Ca’Krist Light Of The North”Ozzy”

Carina har varit aktiv inom SSRK och labradorklubben Östergötland i många år. Ej längre aktiv som instruktör i klubbarnas kursverksamhet.